Khamenei, lideri suprem i Iranit : Organizata Monafekin (Muxhahidinët e Popullit) në trazirat e fundit në Iran ndihmoi Izraelin dhe SHBA-në – dijalogin.tv
July 19, 2018
Share No Comment
Këtë e pëlqejnë %d blogues: