page contents

КЕВИН СПЕЈСИ СО ОФИЦИЈАЛНО ОБВИНЕНИЕ И ЗАБРАНА ЗА ПРИБЛИЖУВАЊЕ

Avatar admin | Januar 11, 2019


Кевин Спејси доби официјално обвинение за сексуален напад. Актерот застана пред Народниот окружен суд, Масачусетс, за да го објасни своето непристојно однесување со еден млад човек во локалниот бар. Случајот е од 2016 година.

Ѕвездата доби наредба за држење на далечина и не треба да се приближува кон момчето што се обидело да го присили на сексуален контакт, како и да контактира со неговото семејство.

Спејси останува под финансиска гаранција. До следното сослушување, закажано за 4 март, тој мора да му биде достапен на обвинителството по телефон.

Актерот се изјасни дека не е виновен. Според неговиот адвокат, младичот кој го обвинува, имал кратка снимка од објектот, но таму се се гледа дека Спејси го фаќа по гениталиите. Според неговата одбрана, податоците на мобилниот телефон на жртвата може да го ослободат, бидејќи тој е таму со неговата девојка.

Ако се покаже дека Кевин Спејси е виновен, тој ќе добие до 5 години затвор.

Се сеќаваме дека за случајот се слушна во 2017 година. Потоа поранешниот ТВ-презентер во Бостон (мајката на момчето) откри дека актерот го допирал нејзиниот син во Club Car каде што работел.
Ова не е првото обвинение за сексуален напад против Кевин Спејси.

ИЗВОРKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor