page contents

Кинескиот град од мраз

Avatar admin | Januar 11, 2019


Скулптурите од мраз на годинашниот фестивал во Харбин, Кина, се прикажани во серијалот фотографии. Фестивалот привлекува бројни посетители кои сакаат да ги видат интересните дела од мраз осветлени во разни бои.

ИЗВОРKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor