page contents

Крадци на Халкидики украле црковно ѕвоно од 150 килограми

Avatar admin | Februar 11, 2019


Крадци кои оперирале на грчкиот полуостров Халкидики, украле бронзено ѕвоно, тешко 150 килограми од камбаната на црквата Стети Рафаел во Касандра.

Како што пренесуваат грчките медиуми, полицијата идентификувала петмина осомничени на возраст од 17 до 30 години и откриле дел од пленот, кој крадците го собрале во серијата кражби извршени во викендици на тоа подрачје, објави грчката полиција, пренесе „АНА“.

 

izvorKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor