page contents

Поради големата побарувачка, фановите на “Avengers” ги препродаваат картите за вртоглави суми на пари

Avatar admin | April 5, 2019


Побарувачката на карти за новото филмско остварување “Avengers:Endgame” е голема, а тоа го докажува и фактот дека картите за премиерата и претпремиерата ширум светот се продадени во рок од неколку часа по нивното пуштање во продажба.

Некои имале среќа да ги “грабнат” своите карти за последниот филм на “Avengers”, додека другите останале со празни раце и сега бараат алтернативи за купување. Се чини дека за карти ќе мора да платат повеќе, судејќи по цените кои се ставени на страниците за онлајн продажба.

Фановите кои ги препродаваат картите се свесни за големата побарувачка, па затоа на некои страници е можно да се пронајдат карти за филмската претпремиера за неверојатни 9 до 15 илјади долари.

“Avengers:Endgame” ќе стави панделка на неверојатните 22 филмски остварувања на Марвел, а сѐ започна во 2008 година со филмот “Iron Man”. Ова веројатно е последното појавување на актерите Крис Еванс, Роберт Дауни Џуниор, Крис Хемсворт и Марк Рафало со оглед на нивните најави дека повеќе нема да се занимаваат со филмовите на Марвел.

izvorKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor