ПОЧИНА НАЈСТАРИОТ МАЖ ВО СВЕТОТ
Над 170 мигранти меѓу кои жени и деца се исчезнати во бродска несреќа во Медитеранот
Италијанец истрча 40 километри на минус 52 степени
Британците го молат принцот Филип да ја врати возачката дозволаGazi Husrev-beže ili: Bukagije

Gazi Husrev-beže ili: Bukagije