page contents

Avioni francez “Mirage” zhduket nga radari në kufi me Zvicrën

Avatar novinar | Januar 11, 2019


Një zëdhënëse e Forcave Ajrore franceze tha se bëhet fjalë për një avion luftarak i gjuetisë dhe i përgjimit “Mirage 2000D” dhe se rajoni malor në mes të Dub dhe Zur ishte lokacioni i fundit i regjistruar nga radarët. Aeroplani fluturoi pak pas orës 11.00 nga baza ajrore në verilindje të Francës, raporton AP.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor