page contents

Biden vendos për kandidim në presidenciale “brenda pak javësh”

Avatar novinar | Mart 15, 2019


“Kujdes se çfarë dëshironi”, është tallur Biden gjatë një tubimi të Asociacionit Ndërkombëtar të Zjarrfikësve (IAFF) në Washington, derisa të pranishmit kanë bërtitur “Garo, Joe, garo!”, transmeton Koha.net.

Biden, ish-senatori amerikan nga Delaëare, që ka qenë nënpresident amerikan në dy mandate, gjatë kohës sa në krye të SHBA-së ishte Barack Obama, ka deklaruar publikisht se është duke e shqyrtuar mundësinë e kandidimit dhe se është në fazat përfundimtare të marrjes së vendimit.

Në rast të kandidimit, Biden i bashkohet më shumë se dhjetë politikanëve, që tashmë e kanë bërë të ditur pjesëmarrjen në zgjedhje.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor