page contents

Мултимедија

Čitaj više

Сезоната на јапонската цреша започна и стотици луѓе се упатија кон парковите за да направат фотографии од расцутените цветови. izvor

Čitaj više

Бројни букети цвеќе се оставени наспроти џамиите во Крајстчрч на Нов Зеланд, во знак на жалост за жртвите од оружениот […]

Čitaj više

Во текот на вчерашниот и денешниот ден, основците и средношколците ширум светот протестираа за зголемување на делувањето на властите против […]

Čitaj više

Алекс Реба од Германија изработува илустрации и фотографии во кои комбинира различни техники. Имал желба да создаде рендген слики од […]