page contents

Мултимедија

Čitaj više

Според анализите на НАСА и на НОАА, во 2018 година биле измерени температури на воздухот на Земјата, што биле четврти […]

Čitaj više

Фотографот Стивен Бредли од Белфаст, Северна Ирска, инспирацијата за фотографирање често ја бара во небото. Инспириран од „расположението“ на небото, […]