page contents

Мултимедија

Čitaj više

Стотици луѓе синоќа го набљудуваа реткиот природен феномен познат по името „крвава волчја Супермесечина“ во Северна и во Јужна Америка, […]

Čitaj više

Кениските безбедносни сили ги убиле четворицата терористи кои упаднаа во хотел и во канцелариски комплекс во Најроби, со што заврши […]

Čitaj više

Моменталната дебата во САД за изградба на ѕид на границата со Мексико можеби е оригинално американска идеја, но проблемите и […]

Čitaj više

Скопје е прекриено со снег по врнежите што го зафатија главниот град, но се чини дека тоа не ги спречува […]

Čitaj više

Германската агенција за заштита на конкуренцијата планира да достави забрана до компанијата „Фејсбук“ за собирање на податоци за корисниците. Оваа […]