page contents

iran.

Čitaj više

U zapadnom dijelu Irana, oko 100 kilometara sjeveroistočno od grada Hamadan, nalazi se pećina Ali Sadr. Ona predstavlja najveću vodenu […]

Čitaj više

Sot presidenti i Republikës Islamike të Iranit mori letrat kredenciale të Mokio Avang ambasador i ri i Mianmarit në Teheran. […]

Čitaj više

Jeremy Hunt, ministri i punëve të jashtme të Anglisë, të enjten deklaroi se Londra i ka dhënë imunitet diplomatik Nazenin […]

Čitaj više

Kryeministri i regjimit izraelit nuk e ka specifikuar atë që ai nënkupton me “kontrabandë”, sepse sipas të drejtës ndërkombëtare, Irani […]

Čitaj više

Sipas një njoftimi të agjencisë IRNA të lajmeve, lideri suprem i Revolucionit Islamik dje i ka dhënë medaljen më të […]

Čitaj više

Në këtë ceremoni pas këndimit të himneve kombëtare të Iranit dhe Irakut, z. Hasan Ruhani, presidenti i Republikës Islamike të […]