page contents

iran.

Čitaj više

Këshilltari Special Liderit suprem të Revolucionit islamik gjeneral  Sejed Jahja Safavi, vuri në dukje në Universitetin Imam Husein se Irani […]

Čitaj više

Gholamhusejn Dehkani, shefi i delegacionit të Iranit në samitin e 46-të të samitit të ministrave të punëve të jashtme të […]

Čitaj više

“Ne kemi punuar në këtë projekt dhe kemi armë për të kundërshtuar armët lazer. Ne gjithashtu kemi punuar në armët […]

Čitaj više

Në një shënim të botuar në gazetën izraelite The Jerusalem Post, Glen Segell analizon takimin e fundit të kryeministrit izraelit […]

Čitaj više

Zëdhënësi Behram Kasemi përmendi dhunën dhe trazirat në rrugët e Parisit dhe qytete të tjera të Evropës dhe shtoi se […]

Čitaj više

Gjeneral Muhamed Husejn Bagheri, shefi i shtabit të përgjithshëm të forcave të armatosura të Iranit, sot (të hënën) në festivalin […]