page contents

Dhjetëra civilë sirianë vriten e plagosen nga sulmet e koalicionit amerikan

Avatar novinar | Mart 13, 2019


Agjencia e lajmeve SANA njoftoi se në vazhdën e krimeve të Amerikës në Siri, avionët luftarak të koalicionit amerikan të ashtuquajtur kundër ISIS kanë bombarduar një kamp në qytezën Al-Baghuz në provincën Dejrul-Zur dhe kanë vrarë dhe plagosur me dhjetëra civilë sirianë në mesin e tyre shumë gra dhe fëmijë.

Sipas grupeve vëzhguese të sulmeve ajrore të koalicionit amerikanë në Irak dhe Siri, mbi 5000 civilë sirianë dhe irakianë janë vrarë nga ky koalicion që nga viti 2014 e deri më tani.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor