page contents

Erdogan: Netanjahu ‘tiran’ dhe ‘hajdut’

Avatar novinar | Mart 15, 2019


Duke folur në një tubim të fushatës zgjedhore të mërkurën, Presidenti Rexhep Tajip Erdogan ka dhënë një goditje tjetër për kryeministrin izraelit, duke iu referuar Benjamin Netanjahut, i cili po përballet me akuzat për korrupsion, si “hajduti që udhëheq Izraelin”. Presidenti turk, më tej e cilësoi Netanjahun si një “tiran që masakron fëmijët 7-vjeçarë palestinezë”. Presidenti turk tërhoqi gjithashtu paralele midis veprimeve të Izraelit dhe persekutimit nazist të hebrenjve, duke e quajtur Netanjahun si “kryeministër i një shteti të aparteidit”, i cili ka “gjakun e palestinezëve në duart e tij”.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor