page contents

Fiset në provincën Al-Mohra të Jemenit përleshën me mercenarët sauditë

Avatar novinar | Mart 14, 2019


Agjencia e lajmeve Mehr njoftoi se banorët e dhe fiset e provincës Al-Mohra ishin mbledhur për të protestuar kundër pranisë ushtarake të regjimit Al Saud në provincën Al-Mohra në lindje të Jemenit dhe kishin mbyllur rrugën e kalimit të kamionëve që transportin armë në rajonin Shahan dhe Hat.

Luftimet filluan pasi mercenarët saudit kishin filluar të sulmonin dhe të hapnin zjarr në drejtim të banorëve të provincës Al-Mohra.

Fiset jemenase në këtë provincës edhe më parë nuk kishin lejuar mercenarët e Arabisë Sauditë të krijojnë bazë ushtarake në rajonin Shahan dhe ishin përleshur me ata.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor