page contents

Forcat ushtarake sioniste kryejnë sulme të gjera në Bregun Perëndimor të Palestinës

Avatar novinar | Mart 14, 2019


Agjencia e lajmeve Tasnim njoftoi se forcat ushtarake të regjimit sionist gjatë sulmeve në rajone të ndryshme të Bregun Perëndimor, kanë arrestuar 24 qytetarë palestinezë.

Forcat ushtarake të regjimit sionist kanë arrestuar Muhamed Abu Tajr, deputet i Kuvendit Ligjvënës të Palestinës, pasi kanë sulmuar dhe bastisur shtëpinë e tij në qytetin Al-Bire në qendër të Bregut Perëndimor të Lumit Jordan.

Forcat ushtarake të regjimit sionist për çdo ditë sulmojnë palestinezët dhe bastisin shtëpitë e tyre dhe arrestojnë ata po ndonjë arsye ligjore.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor