page contents

Haradinaj: Nuk e shoh si “kiamet” ftesën për Gjykatë Speciale, ndaj bashkëluftuesve të lirisë

Avatar admin | Decembar 13, 2018


“Nëse vërtet i besojnë lirisë së tyre, t’i kryejnë detyrat e veta. Dhe nuk e shoh si kiamet të madh”, ka thënë Haradinaj. Ndryshe, Gjykata Speciale deri më tani ka ftuar Rrustem Mustafën – Remin, Nazif Mehmetin, i njohur si komandant “Dini”, Sokol Dobrunën, ish-kryetarin e Gjykatës Ushtarake të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ish-komandantin e UÇK-së, Sami Lushtakun.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor