page contents

Irani fiton kampionatin ndërkombëtar të TekuandosëV

Avatar novinar | Mart 4, 2019


Ekipi i femrave me 9 medalje ari, 1 argjendi dhe 1169 pikë është shpallur Kampion i ndjekur nga Jordania me 1 medalje ari dhe 196 pikë në vendin e dytë dhe nga India me  medalje bronzi dhe 23 pikë në vendin e tretë. Ndërsa ekipi për meshkuj me 9 medalje ari dhe 1 argjendi dhe 1173 pikë gjithashtu ka marrë titullin kampion. Për meshkujt në vendin e dytë është renditur Jordania me 1 medalje ari dhe 1 argjendi dhe 206 pikë dhe nga Siria me 1 medalje bronzi dhe 22 pikë në vendin e tretë. Në kampionatin për kupën ndërkombëtare të Tekuandosë për të rinjtë morën pjesë 172 sportistë nga 10 vende të botës si Azerbajxhani, Jordania, Afganistani, Irani, Pakistani, Rusia Siria, omani, Kazakistanit dhe India. Ndeshjet për ekipet e të rriturve do të mbahet ditën e premte në ishullin turistik Kish në jug të Iranit.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor