page contents

Irinej: Kosova është ekzistenca e popullit serb

Avatar novinar | Januar 10, 2019


Sipas tij, këtë e dëshmon vënia e taksës ndaj mallrave të Serbisë që “ka për qëllim frikësimin dhe dëbimin e të gjithë serbëve nga Kosova”. “Sërish themi se për ne çështja e Kosovës, ndër të tjera, është çështje e ekzistencës së popullit, klerit, murgjve, e shenjtoreve tona të lashta, pa të cilat nuk do të ishim këta që jemi”, citon rrjeti televiziv serb n1 të ketë thënë Irinej.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor