Izumljena kombinacija konvencionalnog automobila i hotelske sobe (FOTO + VIDEO)

Avatar dijalogin | Novembar 21, 2018


Lee kaže da je njegov hibridni koncept automobila, koji je osvojio ovogodišnju nagradu Radical Innovation, inače na takmičenju za dizajn u ugostiteljskoj industriji, kombinacija njegovog iskustva u dizajniranju hotela i futurističke tehnologije.

“Iako su se dizajneri automobila fokusirali na razvijanje naprednih verzija konvencionalnih vozila, uvidio sam potrebu da spojim automobile s nekom vrstom arhitekture”, kaže Lee.

Ova ekstremno modernizirana verzija kamp vozila dizajnirana je da prevozi putnike na duže relacije, ATS je opremljen mnogim elementima koji se nalaze u tradicionalnoj hotelskoj sobi: prostor za spavanje s anatomskim dušekom, radni prostor, mala kuhinja, toalet i zabavna zona za gledanje filmova i igranje igrica.

Automobil će se naći u prodaji u različitim veličinama, za smeštaj solo putnika, parova ili čitavih porodica, a vozilo će navigirati posebna aplikacija. Naime, putnici će odabrati početnu i završnu tačku svojih putovanja, a mogu programirati vozilo da se zaustavi kod trgovina ili restorana.

Lee trenutno razmatra način napajanja ATS-a. Primarno bi se ovaj hibrid trebao napajati električnom energijom, a kao druga opcija navode se različita goriva koja bi omogućila bezbrižniju vožnju.

Predviđeno je da bi se vozila ovog tipa u SAD-a mogla naći u prodaji do 2021. godine, ali infrastruktura potrebna za njihovo puštanje u sistem javnih puteva neće biti izgrađena ​najmanje za deset godina, piše CNN.Komentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor