page contents

Libani ankohet pranë OKB kundër regjimit sionist

Avatar novinar | Januar 12, 2019


Mediat libaneze kane njoftuar se ushtarakët e regjimit sionist kanë vendosur 25 blloqe në kufirin mes Libanit dhe territoreve të pushtuara palestineze, 6 prej të cilave janë vendosur në rajonin Abaisseh që është zonë kontesti mes Libanit dhe Izraelit. Veprimet e regjimit sionist në kufijtë jugorë të Libanit janë shkelje e territorit libanez që bie ndesh me rezolutën 1701 të KS të OKB. Në bazë të kësaj rezolutë Libani është ankuar pranë OKB kundër regjimit sionist.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor