page contents

Lideri suprem jep medaljen “Dhulfikar” për gjeneral Sulejmani

Avatar novinar | Mart 12, 2019


Sipas një njoftimi të agjencisë IRNA të lajmeve, lideri suprem i Revolucionit Islamik dje i ka dhënë medaljen më të lartë ushtarake atë “Dhulfikar”, gjenerali Kasem Sulejmani. Përpara kësaj medalja më e lartë e nderit në ushtri që jepej nga Irani ishte Fat’h dhe gjeneral Sulejmani ka tre medalje të tilla.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor