Modrić i Lovren poručili: Najlakše je kritikovati, ovo je težak poraz i sigurno boli

Avatar admin | Septembar 12, 2018


Hrvatska je u prvom meču Lige nacija doživjela pravu blamažu od Španije, Crvena Furija je postigla šest pogodaka i tako je u potpunosti razbila viceprvaka svijeta.

Modrić je rekao da Vatreni ne smiju tek tako rasprodavati ugled koji su teško stekli i da pristup u budućnosti mora biti znatno drugačiji.

“Nismo ovo očekivali, poraz je težak. U meč smo ušli fino, prvih 20 minuta je bilo dosta dobro, radili smo zajedno dobar presing, imali tri-četiri čiste prilike za pogodak, no nismo zabili, da bi se nakon prvog pogotka u potpunosti raspali. Nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled koji smo teško stekli. Ako izvučemo pouku, bit će dobro, a ja vjerujem da hoćemo. Najlakše je kritikovati i reći sve ne valja, ali ja to ne želim. Pristup mora biti drugačiji”, kazao je Modrić.

Iako nije igrao protiv Španije zbog povrede, Lovren je na Instagramu napisao da u ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca i da ni igrači ni navijači ne smiju potonuti.

“Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopće mozga) prije nego što krenete pljuvati kao i inače što znate dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobjeđivali sve do sada pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smijemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo što smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu! Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikad napredovati s takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci, glavu gore, sljedeća utakmica je novo dokazivanje, zaboravimo na ovo što prije, jednostavno j.beno loša večer”, napisao je Lovren nakon meča na Instagramu.Komentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor