page contents

NESREĆA KOD KRUŠEVCA: Jedna osoba poginula, među povrijeđenima trudnica

Avatar novinar | Januar 10, 2019


U sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac–Kaonik poginuo je 26-godišnji muškarac.

U automobilu je bila i žena u poodmakloj trudnoći koju su carskim rezom porodili u kruševačkoj bolnici. Ona je u teškom stanju, a beba ima zadovoljavajuće vitalne parametre. Vozaču autobusa određeno je policijsko zadržavanje, prenosi RTS.

Nesreća se dogodila u 6.45, na Čokotinom brdu. Vozač “fijat punta” je stradao na licu mjesta, dok su tri osobe iz automobila povrijeđene. Svi su prevezeni su u kruševački Urgentni centar.

Dvije osobe su zadobile teške povrede, među njima i trudnica, kojoj je hitno urađen carski rez. Kod bebe su uspostavljeni zadovoljavajući vitalni parametri, i ona je prevezena u Klinički centar u Kragujevcu, rekao je za RTS anesteziolog dr Savko Marković. Lekari se bore za život majke.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J. B. (1982) iz okoline Kruševca određeno je zadržavanje do 48 sati.

Pretpostavlja se da je autobus usljed snijega na kolovozu koji je noćas napadao, proklizao na nizbrdici, prešao u suprotnu, lijevu traku, i udario u automobil.

(Foto/Printscreen/RTS)

 Komentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor