page contents

POSEBNA STRAN


ARBAIN:MARSHI DHE TUBIMI MË I MADH I NJERËZVE NË BOTË

Me miliona pelegrinë myslimanë mblidhen në qytetin Qerbela të Irakut dhe duke marrë pjesë në ceremoninë e të dyzetave të martirizimit të Imam Husejnit (a.s.), krijojnë tubimin më të madh të njerëzve në botë.


Agresioni i Arabisë Saudite kundër Jemenit

Agresioni i Arabisë Saudite kundër Jemenit filloi më 25 Mars 2015 dhe po vazhdon ende. Në këtë sektor do të…


Agresioni i Arabisë Saudite kundër Jemenit

Agresioni i Arabisë Saudite kundër Jemenit filloi më 25 Mars 2015 dhe po vazhdon ende. Në këtë sektor do të…