page contents

ПРОТЕСТ

Čitaj više

Против Договорот од Преспа и „за да се спречи предавство на Македонија” т.н. „Комитет за борба за Македонија”, за следната […]

Čitaj više

Пред Собранието на Република Македонија и денеска се одржува граѓански протест против промената на името, во организација на „Македонија блокира“ и […]