page contents

ARABIA SAUDITE

Čitaj više

Senati i udhëhequr nga republikanët miratoi të mërkurën një rezolutë me një numër votash 54-46, duke kërkuar të ndalet çdo […]

Čitaj više

“I bëjmë thirrje Arabisë Saudite t’i tregojë botës se kush janë këta persona dhe me çfarë aktakuza po gjykohen” i […]

Čitaj više

Agjencia e lajmeve Mehr njoftoi se banorët e dhe fiset e provincës Al-Mohra ishin mbledhur për të protestuar kundër pranisë […]

Čitaj više

Princi Khaled bin Farhan Al Saud, i cili u arratis në Gjermani në vitin 2007 nga frika e arrestimit nga […]

Čitaj više

Kanali televiziv Al Masira njoftoi se organizata UNICEF e ka përshkruar katastrofale gjendjen e shkollimit dhe arsimimit në Jemen dhe […]

Čitaj više

Sipas vlerësimeve paraprake, 21 gra dhe fëmijë jemenas janë vrarë në këto sulme, ndërsa vazhdojnë kërkimet për viktima të tjera, […]