CNN

Čitaj više

“Ne i kemi kërkuar gjykatës që përmes një urdhri të menjëhershëm të kthehet gazetari Jim Acosta dhe kemi kërkuar lirim […]

Čitaj više

Rrjeti mediatik ka vendosur roje të armatosur për gazetarët që dalin në transmetim live. Burimet tregojnë se fanatikët që i […]

Čitaj više

Bijela kuća oduzela je akreditaciju novinaru Si-En-Ena Džimu Akosti, nakon što se sa predsjednikom SAD Donaldom Trampom žustro posvađao tokom […]