dijalogin.tv

Čitaj više

Bahram Kasemi, zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Iranit, të enjten në mbrëmje në reagim ndaj deklaratës përfundimtare […]

Čitaj više

Agjencia e lajmeve IRIB njoftoi se Muhamed Xhavad Zarif të enjten në mbrëmje pas arritjes në Gjermani për të marrë […]

Čitaj više

Khuxhetul-islam Muahmed Xhavad Haxhi Ali Akbari në ceremoninë e namazit të së premtes në Teheran, tha: “Populli i Iranit ditën […]

Čitaj više

Gjatë takimit, i cili u mbajt në margjinat e Konferencës së Sigurisë të Mynihut, të dy palët shkëmbyen pikëpamje për […]

Čitaj više

Kjo konferencë krijon mundësi për vendet pjesëmarrëse që të trajtojnë çështjet më të rëndësishme të sigurisë së rajonit dhe të […]

Čitaj više

Në këtë kthesë të madhe, lideri suprem i Revolucionit Islamik të Iranit me lëshimin e deklaratës së tij me titull […]