dijalogin.tv

Čitaj više

Xi ka thënë gjatë një takimi me Përfaqësuesin amerikan për Tregti, Robert Lighthizer dhe Sekretarin amerikan të Thesarit, Steven Mnuchin […]

Čitaj više

Kanali televiziv Al Alam njoftoi se KS i OKB të enjten në mbrëmje me anë të një deklarate, ka deklaruar […]

Čitaj više

Drejtuesi i Konferencës, Wolfgang Ischinger, politikani i vjetër gjerman, me rroba mbi të cilat tregohej flamuri i Bashkimit Evropian me […]

Čitaj više

“Ju informoj se me fuqinë që më është dhënë si kryeministër i qeverisë spanjolle, dhe pas diskutimeve të mëparshme në […]

Čitaj više

Por ata thanë se Dublini së shpejti do të duhet të hartojë një plan për të siguruar integritetin e tregut […]

Čitaj više

“Ne do të nënshkruajmë sot gjendjen e emergjencës kombëtare dhe kjo do të jetë gjë e mrekullueshme”, ka thënë Trump […]