dijalogin.tv

Čitaj više

Vendimi i Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë lidhet me një padi të paraqitur nga Irani në qershor të vitit 2016 “për […]

Čitaj više

Sipas medaive të huaja, përcjell Telegrafi, negociatori i Britanisë së Madhe, Olly Robbins është “spiunuar” në një bar të Brukselit […]

Čitaj više

Me 248 vota pro kundrejt 177 votave kundër, kongresi i kërkon qeverisë që të ndërpresë ndërhyrjen e Amerikës në luftën […]

Čitaj više

Përveç takimit dhe bisedimeve me ministrin e mbrojtjes, kolonel Bageri do të takohet edhe me funksionarë të tjerë ushtarakë të […]

Čitaj više

Ilhan Omar, myslimania e parë me mbulesë e zgjedhur në Kongresin e SHBA-së, kritikoi ashpër të dërguarin special të Shteteve […]

Čitaj više

“Është shumë e qartë se kur kemi nisur nenin 50, pozita e qeverisë ka qenë të ketë një afat dyvjeçar […]