page contents

Dijaloginshqip

Čitaj više

Presuda Radovanu Karadžiću ne može vratiti u život desetke hiljada žrtava i ublažiti bol njihovih porodica, no mora poslužiti kao […]

Čitaj više

Sipas tij, shtyrja e daljes së Britanisë nga BE-ja, qoftë edhe për 24 orë, pas datës 29 mars, mund të […]

Čitaj više

“Kujdes se çfarë dëshironi”, është tallur Biden gjatë një tubimi të Asociacionit Ndërkombëtar të Zjarrfikësve (IAFF) në Washington, derisa të […]

Čitaj više

“Kam ngritur një komision të posaçëm për të hetuar këtë sulm kibernetik dhe kam thirrur një numër ekspertësh ndërkombëtarë. Unë […]

Čitaj više

Një sondazh i kryer muajin e kaluar i pyeti të anketuarit nëse ata e shohin Kinën si një “kërcënim kritik”, […]

Čitaj više

Duke folur në një tubim të fushatës zgjedhore të mërkurën, Presidenti Rexhep Tajip Erdogan ka dhënë një goditje tjetër për […]