Donald Trump

Čitaj više

Time Kaine, duke reaguar ndaj kërkesës së Mike Pence për tërheqjen e Evropës nga marrëveshja bërthamore, tha se duhet falënderuar […]

Čitaj više

Sipas një njoftimi të Rusia Today, Donald Trump ka thënë: Mos dhënia e lejes për kthimin e qindra pjesëtarëve të […]

Čitaj više

“Ne do të nënshkruajmë sot gjendjen e emergjencës kombëtare dhe kjo do të jetë gjë e mrekullueshme”, ka thënë Trump […]

Čitaj više

Ilhan Omar, myslimania e parë me mbulesë e zgjedhur në Kongresin e SHBA-së, kritikoi ashpër të dërguarin special të Shteteve […]

Čitaj više

Negociatorët e Kongresit thanë se marrëveshja përfshin financime për disa barriera të reja në kufirin e SHBA-së me Meksikën. Megjithatë, […]

Čitaj više

Revista amerikane “Newsweek” në një raport të saj ka shkruar se presidenti i Amerikës gjatë vizitës që zhvilloi të hënën […]