Erdogan

Čitaj više

Predsjednici Turske, Rusije i Irana, Redžep Tajip Erdogan, Vladimir Putin i Hasan Rohani, razgovarali su prije nekoliko dana u Sočiju […]

Čitaj više

Rexhep Taip Erdogan, presidenti i Turqisë në një intervistë me kanalin ATV të Turqisë, e vlerësoi shumë të dobishëm rezultatin […]

Čitaj više

Erdogan tha gjithashtu se Turqia ishte e vendosur të dërgonte hetimet në një gjykatë ndërkombëtare, duke shtuar se Ankaraja do […]

Čitaj više

Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan je izjavio da Evropska unija ne prihvata Tursku jer je muslimanska zemlja. “Mi smo […]

Čitaj više

Sië bënë të ditur agjencia e meteorologjisë dhe gjeofizikës në këtë vend, tërmeti ndodhi në orët e hershme të mëngjesit, […]

Čitaj više

Prema podacima Centralne banke Turske, zemlja je prošle godine imala dug od 453 milijarde dolara, ili 53% bruto domaćeg proizvoda, […]