FBI

Čitaj više

Marzie Hashemi deklaroi se agjentët e FBI nuk kanë respektuar aspak të drejtat e saj dhe brenda burgut nuk ka […]

Čitaj više

Ligjvënësit ishin brengosur në kohën kur Trump në maj të vitit 2017 kishte larguar nga pozita drejtorin e FBI-së James […]

Čitaj više

Agjencia e lajmeve IRNA njoftoi se sipas “New York Times” Policia Federale e Amerikës do të hetojë dhe shqyrtojë përsëri […]

Čitaj više

On je dodao da je 81 osoba kriminalistički odbrađena, a trenutno se vrše određena vještačenja u Centru za forenziku FMUP-a, […]