france

Čitaj više

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian në vazhdimësi kanë kërkuar nga Qeveria e Kosovës që të pezullojë taksën, […]

Čitaj više

Ismail Emilin, këshilltari special i presidentit francez Emanuel Makron ka dhënë dorëheqje ditën e hënë dhe në muajin mars ose […]

Čitaj više

Protestuesit e njohur si “Xhaketat e Verdha” kanë marshuar të shtunën në Paris ku ndodhën disa përleshje dhe përballje me […]

Čitaj više

Nё Francё sërish lёvizja “Jelekëve të Verdhё” organizoi protesta nё rrugё pёr tё 13-ën herё. Disa mijёra vetё marshuan nё […]

Čitaj više

Marrëveshja e stërzgjatur vjen pas një shtytjeje të fundit të Gjermanisë dhe Francës për të ndryshuar projektin dhe për t’i […]

Čitaj više

“Për disa muaj me radhë Francë është akuzuar dhe sulmuar vazhdimisht,” tha Ministria e Jashtme franceze në një deklaratë, duke […]