Gruevski

Čitaj više

“Sot Republika e Hungarisë, vend anëtare e BE-së dhe NATO-së, u përgjigj pozitivisht në kërkesën time për marrjen e azilit […]

Čitaj više

Apelacioni sud u Skoplju potvrdio je kaznu Nikoli Gruevskom i taj akt uputio tamošnjem krivičnom sudu, čiji će sudija za […]