page contents

haradinaj

Čitaj više

Haradinaj ka akuzuar Beogradin për bllokim të dialogut. ” Unë jam për të vazhduar dialogu. Beogradi është shkaktar i ndarjes […]

Čitaj više

Duke folur pas mbledhjes së qeverisë, Haradinaj kërkoi garanci të fortë ndërkombëtare për njohjen e shtetit të Kosovës nga ana […]

Čitaj više

Falënderues ndaj kryeministrit Haradinaj u shprehën edhe pronarë të kompanisë “Liri”, në Prizren, ku sipas tyre pas vendosjes së taksës, […]

Čitaj više

Ndër tjerash, kryeministri Haradinaj tha se Kosova është model për ofrimin e të drejtave të njeriut dhe ka bërë progres […]

Čitaj više

I pari i qeverisë në Kosovë, tha se nëse tërhiqet vendimi për taksën, i bie që Kosova nuk ka luftuar […]

Čitaj više

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj nije dobio američku vizu i neće moći da učestvuje u radu jedne konferencije o Balkanu početkom […]