india

Čitaj više

Zëdhënësi i policisë, Mandeep Singh Randhawa, tha se 4 të tjerë janë plagosur nga zjarri në hotelin Arpit Palace. Shërbimi […]

Čitaj više

Zyra informative e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Iranit njoftoi se Muhamed Xhavad Zarif, ministri i punëve të jashtme […]

Čitaj više

Zarif i bëri këto deklarata të martën duke iu adresuar Forumit biznesor Iran-Indi i cili u mbajt në Nju Delhi. […]

Čitaj više

Zarif, i cili  po qëndron në Nju Delhi, u takua dhe u takua me Gentilonin të martën në mbrëmje. Paulo […]

Čitaj više

Agjencia e lajmeve IRNA njoftoi se Gholamhusejn Shafi’i, kryetari i Dhomës Tregtare të Iranit, të martën në takimin ekonomik Iran-Indi […]

Čitaj više

Muhamed Xhavad Zarif, gjatë vizitës së tij zyrtare në Indi u takua me Nitin Gadkari ministër i transportit dhe lundrimit […]