interpol

Čitaj više

Kim Jong-yang nga Korea Jugore, që ka pasur postin e shefit të brendshëm në organizatë, është zgjedhur president nga shefat […]

Čitaj više

“Serbia nuk është një vend i lehtë për tu mundur, për tu turpëruar dhe shkelur”, tha Vuçiç në një konferencë […]

Čitaj više

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić za danas je zakazao vanrednu sjednicu Savjeta za nacionalnu bezbjednost povodom najnovije odluke Kosova o uvođenju […]

Čitaj više

Kosovo nije primljeno u Interpol nakon drugog kruga glasanja. Protiv prijema Kosova u Interpol glasala je 51 država, 68 je […]

Čitaj više

“Të shumtën e rasteve pranimi në OKB është rezultat i hyrjes në organizatat e tjera ndërkombëtare, siç janë INTERPOL-i  dhe […]

Čitaj više

Predsjedavajući Interpola odbacio je zahtjev Srbije i pet zemalja članica da Generalna skupština glasa o skidanju sa dnevnog reda izjašnjavanje […]