Irak

Čitaj više

“Shërbimi i inteligjencës irakiane arrestoi 13 shtetas francezë, duke përfshirë drejtuesit e grupit ISIS, gjatë një operacioni të sigurisë brenda […]

Čitaj više

Zëdhënësi i Komandës së Përbashkët të Operacioneve të Irakut, gjeneral brigade Jahja Rasul, i tha AFP të enjten se forcat […]

Čitaj više

Iako neki zapadni mediji tvrde kako su američke snage osigurale evakuaciju civila, žena i djece, iz posljednje enklave terorista ISIL-a […]

Čitaj više

Abdul’karim Mustafa, këshilltar i kryeministri irakian në një intervistë për agjencinë Sputnik të lajmeve ka përmendur akordin e arritur mes […]

Čitaj više

“Një situatë që e bind Izraelin të zgjerojë këtë njësi të spiunazhit dhe të intensifikojë përpjekjet e tij të inteligjencës […]

Čitaj više

Kur presidenti amerikan parashtroi çështjen e tërheqjes së forcave amerikane nga Siria, ai tha se këto forca do të dislokohen […]