page contents

IRANI

Čitaj više

Istorijski grad Isfahan je ovog mjeseca domaćin brojnim turistima iz različitih zemalja svijeta.

Čitaj više

Presidenti Hasan Ruhani në krye të një delegacioni të lartë politik dhe ekonomik ndodhet për një vizitë në Irak. Ditën […]

Čitaj više

Sot presidenti i Republikës Islamike të Iranit mori letrat kredenciale të Mokio Avang ambasador i ri i Mianmarit në Teheran. […]

Čitaj više

Jeremy Hunt, ministri i punëve të jashtme të Anglisë, të enjten deklaroi se Londra i ka dhënë imunitet diplomatik Nazenin […]

Čitaj više

Kryeministri i regjimit izraelit nuk e ka specifikuar atë që ai nënkupton me “kontrabandë”, sepse sipas të drejtës ndërkombëtare, Irani […]

Čitaj više

Sipas një njoftimi të agjencisë IRNA të lajmeve, lideri suprem i Revolucionit Islamik dje i ka dhënë medaljen më të […]