page contents

REGJIMI SIONIST

Čitaj više

Qendra informative e Palestinës ka njoftuar se kolonët sionistë ditën e diele pasi kanë hyrë me dhunë në ambientet e […]

Čitaj više

Lajmi bëhet i ditur nga agjencia Maa e lajmeve sipas të cilës baza është sulmuar nga helikopterë Apaci të forcave […]

Čitaj više

Qendra palestineze për informim njoftoi se forcat ushtarake të regjimit sionist në vazhdim të shkeljes së marrëveshjes për armëpushim të […]

Čitaj više

Sipas Policisë së Kosovës, aktualisht në zonat e konfliktit ka luftëtarë, gra dhe fëmijë nga Kosova. “Numri i luftëtarëve aktualë […]

Čitaj više

Ish-zyrtari i Pentagonit po i referohej zbulimit të bërë tre ditë më parë nga komandanti i përgjithshëm i forcës hapësinore […]

Čitaj više

Gjeneral Major Sejed Jahja Rahim Safavi shtoi se 16 organizata kërkimore në Evropë kanë njoftuar në një dokument me temë […]