page contents

Upoznajmo Iran

Avatar admin | Februar 1, 2019


 

U ime Svevišnjeg

Povodom četrdesete godišnjice Islamske revolucije u Iranu, u periodu od 11.2.2019. do 20.6.2019. godine organizuje se drugo bijenalno natjecanje Upoznajmo Iran, i to za područje Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, makedonije i Kosova. Islamska revolucija u Iranu je 1979. godine rezultirala svrgavanjem vlasti Muhamed Reze Pahlavija i uspostavljanjem novog poretka u toj zemlji.

Ovo se natjecanje organizuje s ciljem promišljanja i analize poruka, ideja i učinaka Islamske revolucije u proteklih četrdeset godina, a posebno utjecaj na društveni, politički i vjerskih život drugih muslimanskih ali i ostalih potlačenih i ugnjetanih naroda u svijetu.

Sudjelovanje u ovom natjecanju nije uvjetovano starsonom dobi natjecatelja, premda očekujemo radove od studenata i učenika srednjih škola, prije svega. Pisane radove do najviše 10 stranica, kao i fotografije  i likovne radove na jednu od dolje navedenih tema dostavite na adresu  [email protected]    https://dijalogin.tv/upoznajmoiran/   radova.        https://dijalogin.tv/upoznajmo-iran/      

https://www.facebook.com/Upoznajmoiran1

Teme:Komentari

Trenutno Ova Stranica one funkcionalna.

Ostavite odgovor