page contents

Venezuela i bën thirrje Iranit

Avatar novinar | Mart 15, 2019


“Kam ngritur një komision të posaçëm për të hetuar këtë sulm kibernetik dhe kam thirrur një numër ekspertësh ndërkombëtarë. Unë gjithashtu kërkoj ndihmë nga Kombet e Bashkuara, Irani, Kina, Rusia dhe Kuba të cilët kanë një eksperiencë të madhe në kibernetikë “, tha Nicolas Maduro, të mërkurën në mbrëmjen e 13 marsit gjatë një takimi me ministrat e tij. Ai më pas shpalli fitoren në këtë “luftë elektrike” të shkaktuar, sipas tij, nga Uashingtoni. Më parë, Prokurori i Përgjithshëm i Venezuelës, Tarek William Saab, urdhëroi një hetim kundër Presidentit të vetëshpallur Juan Guaido për shkak të përfshirjes së tij të dyshuar në sabotimin e sistemit të energjisë elektrike të vendit.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor