page contents

Vriten dhe plagosen mbi 150 mercenarë saudit në Jemen

Avatar novinar | Januar 11, 2019


Agjencia e lajmeve IRIB njoftoi se ushtria dhe forcat e rezistencës popullore të Jemenit të enjten (sot) kanë sulmuar vendin e paradës ushtarake në bazën Al-Anad në provincën Lahixh në jug të Jemenit.

Sipas burimeve jemenase, gjatë këtij operacioni është plagosur Abdullah Al-Nakha’i, shefi i shtabit të për përgjithshëm të forcave të qeverisë në dorëheqje dhe janë vrarë disa komandantë të lartë ushtarakë të koalicionit agresor saudit.

Si pasojë e këtij operacioni janë plagosur rënd edhe Saleh Al-Zandani, zv/shefi i shtati të përgjithshëm të forcave të qeverisë në dorëheqje të Mansur Hadit, Muhamed Saleh, shefi i inteligjencës dhe Thabit Xhavas, komandantë i lartë ushtarak i qeverisë në dorëheqje të Jemenit.

BURIMIKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor