page contents

Zanimljive ideje za uređenje kupatila

Avatar dijalogin | Novembar 17, 2018


U ovom tekstu vam donosimo zanimljive ideje za uređenje kupatila. Iako u kupatilu ne provodimo mnogo vremena osim kada se kupamo ili tuširamo, lijepo kupatilo je ono čemu svi ljudi teže. Želite li vaše kupatilo urediti u luksuznom stilu, donosimo vam nekoliko ideja koje će vas zasigurno natjerati da u kupatilu provodite više vremena nego što to obično činite.

Španski stil

Dizajnerica interijera Jaclyn Johnson ovom kupatilu dala je glamuroznu notu svijetlo ljubičastom tapetom, elegantnim detaljima od mesinga i toaletnim ormarićem u ljubičastoj boji.

Foto: Elle Decor

Foto: Elle Decor

Cvijetni vintage 

U ovoj kući na Manhattanu kupatilo ima poseban stil. Dizajneri interijera su za ovaj prostor izabrali plavu tapetu i lavabo od mramora. Dodatni šarm ovom kupatilu daje neobična lampa koja se nalazi odmah iznad polica za peškire.

Foto: Elle Decor

Foto: Elle Decor

Romantični stil

Za sve romatične duše ovo kupatilo može biti prava inspiracija. Cijelo kupatilo oblijepljeno je zlatnim tapetama s uzorkom trešanja. Vlasnica ovog kupatila je za detalje izabrala ružičastu boju.

Foto: Elle Decor

Foto: Elle Decor

Kraljevsko plava

Ovo elegantno kupatilo odlikuje nenapadni luskuzni stil. Tapeta u kraljevsko plavoj boji ovom prostoru daje dozu luksuza. Antiktna stolica, luster i umjetnička slika ovom prostoru dali su dozu vintage glamura.

Foto: Elle DecorKomentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor