page contents

Živi obruč steže, Vučić igra šah

Avatar novinar | Mart 17, 2019


Demonstranti i lideri dijela opozicije okupili su se u parku ispred Predsjedništva Srbije tokom obraćanja predsjednika Aleksandra Vučića.

Okupljeni građani napravili su živi obruč oko Predsjedništva i najavljuju da neće otići dok predsjednik ne podnese ostavku.

MUP saopštava da je grupa demonstranata predvođena liderom Dveri Boškom Obradovićem uletjela u kordon Žandarmerije na uglu Kneza Miloša i Srpskih vladara.

Na poziv lidera Dveri Boška Obradovića okupljeni demonstranti napravili su živi obruč oko zgrade Predsjedništva, kako bi pratili na koji će ulaz predsjednik Aleksandar Vučić pokušati da napusti zgradu.

Obradović je rekao da u cijeli svijet “treba da ode slika da je Aleksandar Vučić opkoljen i da se traži njegova ostavka”.

Lider Dveri tvrdi i da se okupljeni neće pomjerati dok Vučić ne podnese ostavku, a ponovio je i zahtjev da se organizatori protesta “1 od 5 miliona” pojave u Dnevniku 2 RTS-a.

Na Instagramu  predsjednika Srbije Aleksandra Vučića objavljena je fotografija na kojoj on i ministar Nebojša Stefanović – igraju šah.

“U Predsjedništvu kratak odmor pred poslijepodnevne aktivnosti. Srbija hrabrosti i poštenja uvijek pobjeđuje nasilnike”, piše u opisu fotografije.

(BNTV/Tanjug)Komentari

Trenutno Ova Stranica nije funkcionalna.

Ostavite odgovor